Axelle

Hallo allemaal!

Ik ben Axelle Dekkers. Ik ben geboren in 1994 en ben het oudste kind uit een redelijk groot gezin. Ik heb een zus, een halfzus en twee halfbroers. Al van kleins af ben ik geïnteresseerd in de ontwikkeling van baby’s en peuters. Toen ze vroeger aan mij de vraag stelden wat ik later wilde worden, zei ik uit volle borst: ‘kindjesverzorgster’ ! Ja, kindjesverzorgster was mijn droomberoep !

Zo veel jaren later was ik super blij dat mijn droom eindelijk in vervulling ging. Na mijn toffe en goede stage in Bibiche (juni 2013) wilde het team mij blijkbaar niet kwijt, althans dat vertelden ze mij toch :). Ik mocht vrijwel meteen bij hen aan de slag en daar ben ik mijn collega’s nog altijd enorm dankbaar voor. Elke dag weer is werken een feest!

Ondanks de voldoening, die ik nog steeds uit dit beroep haal, kriebelde het toch om terug in de schoolboeken te duiken. Dankzij mijn functie als stagementor en het niet kunnen loslaten van mijn secundaire school heb ik via het volwassenonderwijs het diploma van Leraar behaald. Mijn droom is om beide diploma’s te kunnen combineren, zodat ik aan de hand van mijn ervaring toekomstige kinderverzorgsters kan opleiden en nog steeds voor jullie kleine schatten kan zorgen.

Mijn hobby’s zijn: winkelen, babysitten, fitnessen, wandelen en naar muziek luisteren.

Zo nu weten jullie wat meer over mij. Ik kijk ernaar uit om ook met jullie kennis te maken en voor jullie schatten te mogen zorgen.

Tot snel !

Axelle

Axelle

Kinderbegeleidster