Axelle

Hallo allemaal!

Ik ben Axelle Dekkers. Ik ben geboren in 1994 en ben het oudste kind uit een redelijk groot gezin. Al van kleins af ben ik geïnteresseerd in de ontwikkeling van baby’s en peuters. Een mini-mama’tje dat van zodra er een baby in de buurt was, geen seconde van zijn of haar zijde week. Toen ze vroeger aan mij de vraag stelden wat ik later wilde worden, zei ik uit volle borst: ‘kindjesverzorgster’!

Zo veel jaren later was ik super blij dat mijn droom eindelijk in vervulling kon gaan. Na mijn toffe en goede stage in Bibiche (juni 2013) mocht ik vrijwel meteen bij hen aan de slag en daar ben ik mijn collega’s nog altijd enorm dankbaar voor. Bibiche ligt me voor eens en voor altijd nauw aan het hart.

Ondanks de voldoening, die ik nog steeds uit dit beroep haal, kriebelde het toch om terug in de schoolboeken te duiken. Dankzij mijn functie als stagementor en het niet kunnen loslaten van mijn secundaire school heb ik via het volwassenonderwijs het diploma van Leraar behaald, maar daar bleef het niet bij. Ondertussen kan ik ook voedingsadvies geven als afslankingsconsullente en kindervoedingsadviseur.

Mijn droom is om mijn diploma’s te kunnen combineren, zodat ik aan de hand van mijn ervaring toekomstige kinderverzorgsters kan opleiden, ouders kan bijstaan bij de ontwikkeling van hun kind en tenslotte ook nog steeds voor jullie kleine schatten kan zorgen.

In mijn vrije tijd ben ik een actieve bij. Mijn hobby’s zijn: winkelen, fitnessen, lopen, wandelen en dansen.
Zo nu weten jullie wat meer over mij. Ik kijk ernaar uit om ook met jullie kennis te maken en voor jullie schatten te mogen zorgen.

Tot snel!

Axelle

Axelle

Kinderbegeleidster