Goedele

Hallo,

Ik ben Goedele Van den Brande, gelukkig getrouwd met Tom en samen zijn wij trotse ouders van twee zonen en een dochter. Ward, Rob en Margo.

In mijn jeugd heb ik altijd deel uitgemaakt van de jeugdbeweging (Chiro) en stond daar ook drie jaar in leiding. Daar leerde ik ook mijn man kennen.

Het sociale en de zorg voor anderen en vooral kleine kinderen zat al altijd in mij. Daar was babysitten ook één van mijn grote hobby’s.

Als opleiding volgde ik Bijzondere jeugdzorg en studeerde af in juni 2000. In september 2000 ben ik deeltijds beginnen werken met personen met een handicap wat ik ook erg graag deed.

Vanaf december 2000 kwam Bibiche (Mortsel) er ook deeltijds bij.

Ik kwam als eerste extra zelfstandige onthaalouder de oprichters en uitbaters van Bibiche ondersteunen. Zo werd het werk in Bibiche mijn bijberoep. Ik voelde me snel mee een sterke schakel van het team.

In oktober 2003 werd het tweede kinderdagverblijf van Bibiche opgericht ” De Hoveniertjes”. Daar heb ik ook vol enthousiasme mee mijn schouders onder gezet en  ben er beginnen werken van zodra deze open ging.

In oktober 2004 heb ik met toch wel een klein hartje mijn bijberoep in Bibiche stopgezet en later ook mijn hoofdberoep om zelf voltijds voor mijn gezin te kunnen zijn.

Meer dan 10 jaar ben ik heel graag huismoeder geweest. Dan begonnen de kriebels om terug een beperkt aantal uren buitenhuis te gaan werken toch te komen…

Ik nam contact op met Kristel en tot mijn grote vreugde zit ik sinds september 2015 weer in het team van Bibiche “Hoveniertjes”.

Tot in Bibiche ?!

x

Goedele

Goedele

Kinderbegeleidster