Kim V

Hey, hallo

Mijn naam is Kim. Ik ben een bezige bij, in de sociale sector…

Naast mijn halftijdse job als nachtwaker bij mensen met een beperking, ben ik ook zelfstandige in bijberoep in verschillende kinderdagverblijven in de buurt van Hove, mijn huidige woonplaats.
Verder ben ik ook nog vrijwilliger bij 2 personen, met een beperking. Ik heb hen leren kennen waar ik vroeger werkte.

Van kinds af aan, ben ik graag en actief bezig met kinderen/jongeren met en zonder een beperking.  Dit is nooit veranderd. Zo ben ik meer dan 10 jaar babysitter geweest, bij de kinderoppasdienst, in Hove.  Verder ben ik tijdens mijn vorige jobs, altijd gaan inspringen in een crèche, tot ze vroegen of ik niet bij hen wou komen werken.  Dit was in 2009. Sindsdien ben ik zelfstandige in bijberoep.

De reden waarom ik graag bij/met kinderen werkt, is de volgende:
“Ik leer (veel) bij van hen én van hun ouders, maar ik ben er ook van overtuigd dat ik hen spelenderwijs iets kan bijbrengen.  Ik wil ervoor zorgen dat kinderen zich veilig voelen bij mij en nieuwe dingen kunnen/mogen ontdekken in hun groeiproces.”

Tijdens mijn jobs door, maak ik ook graag tijd voor mijn partner, petekind, vrienden en familie…
Samen genieten van een dagje/weekend uit of thuis, in beperkt gezelschap of in grote groep: Zalig!

Mijn interesse ligt dus niet alleen bij kinderen, maar ook in reizen, eens lekker gaan eten, een dagje naar de zee of zoo,… Of gewoon thuis samen een filmpje kijken of genieten van het mooie weer met een natje en een droogje. En zolang ik beide interesses kan combineren, blijf ik graag deel uitmaken van het Tribiche Team!

Tot in 3B!

Kim V

Kim V

Kinderbegeleidster