Sarah

Hallo,

Ik ben Sarah Brams, geboren in 1985 en ik werk sinds 2005 in Bibiche.  Lange tijd heb ik (meer dan ) fulltime in beide crèches gewerkt, de laatste jaren enkel in Hove.

Omdat ik echt van mijn beroep hou en FT werk, beschouw ik dit voor een deel ook als een hobby.  Ik ben ook altijd van de partij om met mijn collega’s zot te doen en te dansen en spelen met de kindjes, waardoor het logisch is dat ik vrijdag op het werk er mee voor zorg dat het een leuke boel is om zo het weekend in te zetten.

Maar ik heb ook wel een serieuze kant hoor!  Je zou het niet altijd zeggen, want ik ben soms een chaoot, maar ik hou van structuur en veranderingen kan je best aankondigen bij mij :). Ik neem een groot deel van de stagebegeleidingen op mij en vind het heel belangrijk om een goed contact te hebben met de ouders en er samen met mijn collega’s voor te zorgen dat er een vlot verloop is van de opvang.

Mijn hobby is voetbal, dit heb ik héél lang actief gedaan. Voor een groot deel heb ik hieraan mijn uitgebreide vriendenkring te danken.  Momenteel  sta ik wat voetbal betreft vooral als hevige supporter langs de kant.  Samen met mijn pluszoon Xander en pasgeboren baby juichen we voor mijn partner en haar ploeg.  Mijn weekenden zijn dus ook steeds goed gevuld met gezinsactiviteiten en voetbal. 

Om af en toe eens aan al die drukte van werk, gezin en hobby te ontsnappen kan ik enorm genieten van een dagje sauna. Of een vakantie onder de zon doet me ook enorm deugd.

Misschien tot binnenkort !

Sarah Brams

Sarah Brams

Werkzaam sinds 2005