Informatie over Bibiche

Kinderopvang Bibiche is een particulier initiatief dat als doel heeft uw kind gezellige en vertrouwde opvang te bieden middels het creëren van een huiselijke sfeer. We streven er naar de geborgenheid van het gezin zo goed mogelijk na te bootsen. De behoeften van het kind staan vanzelfsprekend altijd centraal. Door nauw contact te houden met u als ouder/verzorger zullen wij trachten zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen.

In Mortsel bestaat de omgeving uit een beneden verdieping waar vooral de grotere kindjes, de lopertjes, zich kunnen uitleven. En op de eerste verdieping kunnen de allerkleinsten en de kruipertjes vertoeven. Van zodra het weer het ons toe laat zullen wij ook met onze kindjes in de tuin of op het terras spelen.

In Hove is er enkel een benedenverdieping en een makkelijke toegang tot de tuin. Er is een grote speelruimte voor de grotere kindjes en een afgesloten ruimte voor de baby’tjes.

In Tribiche hebben we 2 verdiepingen met 2 leefgroepen,op basis van leeftijd.  Er is een grote tuin en een groot terras dat makkelijk toegankelijk is.

We willen u graag uitnodigen om alles even rustig door te nemen. Er staat een heleboel informatie op. Indien uw interesse gewekt werd, kan u met ons contact opnemen voor verdere afspraken.