Beschikbaarheid

Stap 1 : uw opvangwensen !
Bepaal vanaf welke datum u opvang nodig heeft en op welke dagen van de week.
Stap 2 : Stuur ons uw aanvraag!

We gebruiken voor onze aanvragen het centrale platform Opvang Vlaanderen in samenwerking met de gemeente Hove en stad Mortsel.

Om alles vlot te laten verlopen, maakt u eerst een profiel aan via Opvang.Vlaanderen.

Na het aanmaken van het profiel kan u de aanvraag voltooien.  U gebruikt best onderstaande links.  Of u zoekt op “Bibiche” via Opvang.Vlaanderen.

Bibiche-Mortsel via deze link

Bibiche-De Hoveniertjes via deze link   

Bibiche-Tribiche via deze link

 

We trachten alle nieuwe aanvragen binnen de 5 dagen te beantwoorden.  En sturen ongeacht uw aanvraag alle beschikbaarheden door per locatie zodat u zicht krijgt op de verschillende opties voor opvang in Bibiche.

Stap 3 : Bevestiging en rondleiding !
Indien onze beschikbaarheid van vrije dagen voldoet voor u, kunnen we een afspraak maken voor een rondleiding.  We doen geen rondleiding zonder voorafgaande plaatsaanvraag via e-mail of telefoon.

De rondleiding duurt ong. 1 uur en gebeurt tussen 8 u en 16 u omdat wij willen dat u – naast het bekomen van uitleg over de werking en ons reglement – u ook onze werking in volle gang kan aanschouwen. U krijgt tijdens de rondleiding uitgebreid de kans om alle ruimtes te bekijken en de nodige vragen te stellen.  Na de rondleiding heeft u een week tijd om een beslissing te nemen.

Stap 4 : Inschrijving !
Als u besloten heeft uw kind aan ons toe te vertrouwen, vragen wij u een overeenkomst in te vullen.  Na de verwerking  krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging.  Zie ook Afspraken.

Mocht u bij ons geen plekje vinden, dan kan u terecht op de website van Kind & Gezin voor andere opvangadressen.