Bibiche Hove 'Hoveniertjes'

Lintsesteenweg 213, 2540 Hove
+32 468 582 349

Bibiche “De Hoveniertjes” is open sinds 2003.

Het is een zelfstandig kinderdagverblijf waar dagelijks max. 19 kindjes aanwezig zijn.

Met 7 onthaalmoeders zorgen we hier voor baby’s en peuters van 0 jaar tot 36 maanden.

Algemeen

We werken met 2 leeftijdsgroepen zodat op bepaalde momenten de kleintjes van de groteren gescheiden worden. De kinderbegeleidsters zorgen ervoor dat binnen elke groep voldoende aandacht kan gegeven worden aan verzorging en activiteiten, afgestemd op de leeftijd van het kind.

Infrastructuur

De gehele kinderopvang bevindt zich op het gelijkvloers. Dit werd zo gebouwd dat de hele infrastructuur kon worden aangepast aan de behoefte voor kinderopvang, met heel veel licht en ruimte. We beschikken ook over een terras en een grote tuin . Enkel bij slecht weer gaan de bengels niet buiten spelen.

 

Extra’s

Bovenop het aantal zelfstandige kinderbegeleidsters nodig voor 19 kinderen komen Katrien of Axelle elke dag extra tussen 10 en 16u mee de zorg dragen en activiteiten organiseren. Dit doen ze zowel in het kinderdagverblijf van Mortsel als Hove.  Hierdoor kunnen we veel meer persoonlijke aandacht geven aan de kinderen waardoor de kwaliteit van de opvang nog verbeterd. Een extra troef voor de crèche ! ! !

We geven leerlingen uit het secundair en het volwassenenonderwijs de kans om bij ons stage te doen. Zo is de toekomst verzekerd en hebben wij een paar extra handen en ogen in onze groep. 

Kindjes welkom tot –

Children welcome until –

Enfants bienvenues jusqu’au

maanden - months - mois

Kindjes dagelijks aanwezig –

Children a day –

Enfants par jour

maximum

Werking met –

Working with –

Travaillant en 

leeftijdsgroepen - groups - groupes

Bibiche Hove