Bibiche Hove 'Hoveniertjes'

Lintsesteenweg 213, 2540 Hove
+32 468 582 349

Bibiche “De Hoveniertjes” is open sinds 2003.

Het is een zelfstandig kinderdagverblijf waar dagelijks max. 19 kindjes aanwezig zijn.

Met 7 begeleidsters zorgen we hier voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar.

Algemeen

We werken met 2 leeftijdsgroepen zodat op bepaalde momenten de kleintjes van de groteren gescheiden worden. De kinderbegeleidsters zorgen ervoor dat binnen elke groep voldoende aandacht kan gegeven worden aan verzorging en activiteiten, afgestemd op de leeftijd van het kind.

De prijs van de opvang wordt bepaald volgens inkomen.

Infrastructuur

De gehele kinderopvang bevindt zich op het gelijkvloers. Dit werd zo gebouwd dat de hele infrastructuur kon worden aangepast aan de behoefte voor kinderopvang, met heel veel licht en ruimte. We beschikken ook over een terras en een grote tuin . Enkel bij slecht weer gaan de bengels niet buiten spelen.

 

Extra’s

Dagelijks hebben we een extra persoon bovenop het normale aantal kinderbegeleidsters. Hierdoor verhoogt de kwaliteit van de opvang en kunnen we meer persoonlijke aandacht geven. Een extra troef voor de crèche !

Daarnaast zetten wij ons in om stagiaires van secundair onderwijs of volwassenen onderwijs een leuke plek te bieden om ervaring op te doen binnen het beroepsveld.  Zo is de toekomst gegarandeerd en hebben wij extra handen en ogen om te helpen.

 

Kindjes welkom tot

maanden

Kindjes dagelijks aanwezig

maximum

Werking met

leeftijdsgroepen

Bibiche Hove