Bibiche Mortsel

Liersesteenweg 203, 2640 Mortsel
+32 467 007 309

Bibiche ‘Mortsel’ is open sinds 2000.

Het is een zelfstandig kinderdagverblijf waar dagelijks max. 22 kindjes worden opgevangen.

Met 8 begeleidsters zorgen we hier voor baby’s en peuters van 0 tot 3jaar.

Algemeen

We werken met 2 leeftijdsgroepen zodat de baby’s op de 1ste verdieping worden opgevangen en de groteren op het gelijkvloers kunnen spelen. Het aantal medewerkers zorgt ervoor dat binnen elke groep voldoende aandacht kan gegeven worden aan verzorging en activiteiten, afgestemd op de leeftijd van het kind.

De prijs van de opvang wordt bepaald volgens inkomen.

Infrastructuur

Het gebouw werd verbouwd zodat de hele infrastructuur kon worden aangepast aan de behoefte voor kinderopvang, met zoveel mogelijk licht en ruimte. We beschikken ook over een terras en een grote tuin. Zelfs  bij slecht weer kunnen de bengels buiten spelen op het overdekte terras.

Extra’s

Dagelijks hebben we een extra persoon bovenop het normale aantal kinderbegeleidsters. Hierdoor verhoogt de kwaliteit van de opvang en kunnen we meer persoonlijke aandacht geven. Een extra troef voor de crèche !

Daarnaast zetten wij ons in om stagiaires van secundair onderwijs of volwassenen onderwijs een leuke plek te bieden om ervaring op te doen binnen het beroepsveld.  Zo is de toekomst gegarandeerd en hebben wij extra handen en ogen om te helpen.

Kindjes welkom tot

maanden

Kindjes dagelijks aanwezig

maximum

Werking met

leeftijdsgroepen

Bibiche Mortsel