Bibiche Mortsel

Liersesteenweg 203, 2640 Mortsel
+32 467 007 309

Bibiche “Mortsel” is een zelfstandig kinderdagverblijf waar dagelijks max. 22 kindjes worden opgevangen.

Met 8 onthaalmoeders zorgen we hier voor baby’s en peuters van 0 jaar tot 36 maanden.

Algemeen

We werken met 2 leeftijdsgroepen zodat de baby’s op de 1ste verdieping worden opgevangen en de groteren op het gelijkvloers kunnen spelen. Het aantal medewerkers zorgt ervoor dat binnen elke groep voldoende aandacht kan gegeven worden aan verzorging en activiteiten, afgestemd op de leeftijd van het kind.

Infrastructuur

Het gebouw werd verbouwd zodat de hele infrastructuur kon worden aangepast aan de behoefte voor kinderopvang, met zoveel mogelijk licht en ruimte. We beschikken ook over een terras en een grote tuin. Enkel bij slecht weer gaan de bengels niet buiten spelen.

Extra’s

Dagelijks komen zowel in Mortsel als in Hove Katrien of Axelle extra mee de zorg dragen en activiteiten organiseren. Zo hebben we telkens tussen 10.00 u en 16.00 u een persoon meer bovenop het normale aantal kinderbegeleidsters. Hierdoor verhoogt de kwaliteit van de opvang nog en kunnen we veel meer persoonlijke aandacht geven. Een extra troef voor de crèche ! ! !

Daarnaast zetten wij ons in om stagiaires van secundair onderwijs of volwassenen onderwijs een leuke plek te bieden om ervaring op te doen binnen het beroepsveld.  Zo is de toekomst gegarandeerd en hebben wij extra handen en ogen om te helpen.

Kindjes welkom tot

maanden

Kindjes dagelijks aanwezig

maximum

Werking met

leeftijdsgroepen

Bibiche Mortsel