Bibiche Hove 'Tribiche'

Lintsesteenweg 374, 2540 Hove
+32 468 582 351

​Bibiche “Tribiche” is open sinds 2019.

Het is een zelfstandig kinderdagverblijf waar dagelijks max. 25 kindjes aanwezig zijn.

Met 7 begeleidsters zorgen we hier voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar.

Algemeen

We werken met 2 leeftijdsgroepen zodat op bepaalde momenten de kleintjes van de groteren gescheiden worden. De kinderbegeleidsters zorgen ervoor dat binnen elke groep voldoende aandacht kan gegeven worden aan verzorging en activiteiten, afgestemd op de leeftijd van het kind.

De prijs van de opvang wordt bepaald volgens inkomen.

Infrastructuur

De kinderopvang beschikt over het volledige pand met een gelijkvloers, met aanpalend terras en tuin.  Alsook een verdieping waar de kleinsten verblijven.  Met onze ervaring van de eerste 2 kinderdagverlbijven hebben we de verbouwing kunnen sturen naar de behoefte voor kinderopvang, met heel veel licht en ruimte.  Via deze link kan u het verhaal van de verbouwing terugvinden.

 

Extra’s

Dagelijks hebben we een extra persoon bovenop het normale aantal kinderbegeleidsters. Hierdoor verhoogt de kwaliteit van de opvang en kunnen we meer persoonlijke aandacht geven. Een extra troef voor de crèche !

Daarnaast zetten wij ons in om stagiaires van secundair onderwijs of volwassenen onderwijs een leuke plek te bieden om ervaring op te doen binnen het beroepsveld.  Zo is de toekomst gegarandeerd en hebben wij extra handen en ogen om te helpen.

 

Kindjes welkom tot

maanden

Kindjes dagelijks aanwezig

maximum

Werking met

leeftijdsgroepen

Bibiche Tribiche