Kristel en Christian

Hallo,

Ik ben Kristel Brams, geboren in 1976 en reeds 27 jaar (en tellende) gelukkig samen met mijn echtgenoot Christian Keunen.  Samen hebben we 2 fantastische kinderen, Lisa (°1999) en Nils (°2003). Niet echt wat je nog “kleine kindjes” kan noemen.

Mijn ervaring als organisator in de crèches is niet meer zo pril, reeds meer dan 18 jaar ben ik actief.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van een goed boek, lekker eten en een goed glas wijn.  Ook van relaxen in de sauna, een goed gesprek met mijn beste vriendin of van een rit te paard door de bossen.

Mijn grootste betrachting is een goed evenwicht te vinden binnen deze ‘driehoeksverhouding’ van gezin, Bibiche en mijn eigen ‘ik’.

Om dit te bereiken ben ik in al die jaren gegroeid en geëvolueerd. In de beginjaren was ik FT kinderbegeleidster. En in de “voor en na” uren deed ik alle andere taken met hulp van Christian. Doorheen de jaren ben ik me meer en meer gaan focussen op de organisatorische en administratieve taken waardoor ik minder en minder meedeed als begeleidster. In de beginperiode van deze overgang had ik het er moeilijk mee om de kindjes los te laten. Maar nu geniet ik volop van het gevoel dat ik krijg er te kunnen zijn voor de gezinnen in hun totaliteit, van bij de aanvraag naar opvang totdat ze naar de kleuterschool vertrekken, die kleine dreumessen.

Nu verdeel ik mijn tijd over de 2 kinderdagverblijven achter de schermen en doe mee op de werkvloer waar en wanneer nodig.  En dit heeft me gebracht tot waar ik nu sta : als sturende en ondersteunende kracht, om er zo voor te zorgen dat het echte belangrijke werk –  namelijk de inzet van het team om dagelijks met veel energie en liefde voor jullie kinderen te zorgen – vlot kan verlopen.  Hierbij probeer ik er te zijn voor iedereen : de ouders, de kinderen en de begeleidsters.

Verder werken aan het in balans houden van al deze factoren, maakt dat ik ook weer verder kan dromen, hopen en plannen.  Wie weet wat het vervolg zal zijn…

Tot binnenkort,

Kristel

 

En nog een keer hallo,

Ik ben Christian Keunen, trotse papa van Nils en Lisa en steun en toeverlaat als echtgenoot en (zaken)partner voor Kristel. Naast mijn fulltime job, ben ik ook mee zaakvoerder van Bibiche, maar enkel achter de schermen, voor een deel van de administratieve taken.

Als IT’er probeer ik er ook voor te zorgen dat de website een beetje up-to-date blijft (maar heb geduld, tijd vinden is niet altijd evident).

En als we bij gelegenheid een activiteit organiseren buiten de openingsuren, zoals een kerstfeest of een gezellig ontbijt, zorg ik mee voor de organisatie en de catering, vermits koken en mensen culinair in de watten leggen toch één van mijn hobby’s is.

Normaal zal u me dus enkel bij ‘leuke’ gelegenheden tegen komen, maar ik ben altijd bereid een luisterend oor te bieden bij vragen of opmerkingen.

Groetjes,

Christian

Kristel Brams en Christian Keunen

Kristel Brams en Christian Keunen

Organisator en Zaakvoerder

Kristel

GSM : 0479/46.92.19
Email : kristel@bibiche.be

Christian

GSM : 0475/66.84.44
Email : ck@bibiche.be