Kelly

Hallo,

Ik ben Kelly Van Camp en ben geboren in 1986.

In 2006 ben ik afgestudeerd als verzorgende en ik ben eigenlijk meteen (vanaf oktober 2006 ) bij Bibiche blijven werken.  Ik ben Bibiche binnen gerold als stagiaire en heb verschillende jaren zowel in Mortsel als in Hove gewerkt.  Maar omwille van veranderingen op privé vlak heb ik er uiteindelijk voor gekozen om me op 1 verblijf te focussen (Mortsel).  Het is toch een fijn gevoel dat je de kinderen daar dan echt kent en goed kan opvolgen.

In augustus 2012 ben ik getrouwd met Benny en in augustus 2013 ben ik mama geworden van een zoontje Lysander.  Ja, de maand augustus kan wel tellen bij mij !! In 2016 kreeg ik er nog een dochter bij. Neen, niet in augustus, wel in december  🙂

Ik ben een echte dierenvriend! Oh wee als je nog maar een spinnetje wil dood doen!  Noem een dier op, en waarschijnlijk loopt het wel ergens bij ons (ouderlijke thuis) rond!

En natuurlijk zie ik heel graag kindjes en vind mijn werk dus heel leuk.  De liefde die je krijgt van de kleine kapoentjes, die is onbetaalbaar en daar doe ik het voor J.

Tot gauw.

Kelly

Kelly

Kinderbegeleidster