Lisa

Dag iedereen

Mijn naam is Lisa. Ik ben 23 jaar en werk sinds februari 2022 in Tribiche. Eerst een paar maanden als student, want ik was mijn studie nog aan het afronden… Niet in de kinderzorg, maar wel in de master vertalen Duits-Engels aan de universiteit van Antwerpen. Iets helemaal anders dus!

Ik heb enorm van mijn opleiding genoten, maar ik wou graag eerst een andere weg inslaan voor ik mij zou “settelen” in het beroep van vertaler. Zo ben ik in Tribiche terechtgekomen en hier ben ik mijn hartje kwijtgespeeld aan de kinderen en het beroep van kinderverzorgster. Ik vind het geweldig om te zien hoe de kindjes zich ontwikkelen, hoe goed ze zich voelen bij ons en hoe graag ze naar Bibiche komen. De liefde die we terugkrijgen van de kindjes maakt mij eens zo zeker van mijn keuze om naar de kinderzorg over te stappen. Ik sta elke dag met veel goesting op om te werken en doe het echt supergraag!

Ondertussen werk ik als vliegende kracht in de drie locaties, dit vooral om vervanguren op te vangen. De rest van mijn uren vul ik in met het schrijven van mijn thesis (de laatste loodjes van mijn master) en met administratieve taken voor de crèches. Volgend jaar zal ik de opleiding kinderzorg starten.

In mijn vrije tijd kan je mij het vaakst terugvinden achter de computer, ik game namelijk heel graag! Ik lees ook graag eens een goed boek, het liefst in het gezelschap van mijn twee katjes.

Hopelijk tot snel in Bibiche!

Lisa

Lisa

Kinderbegeleidster