Shelley

Hallo!

Ik ben Shelley, geboren in 1990 en wonende te Rumst.

Al van jongs af aan was ik altijd de eerste om tijd door te brengen met de kleinste van de familie en stond ik te springen om te babysitten. Het was toen voor mij al heel duidelijk dat ik later wilde werken in de zorgsector en specifiek met kinderen. In 2009 studeerde ik af als kinderverzorgster en ondertussen heb ik meer dan 10 jaar ervaring met kinderen van 0 tot 12 jaar.

Mijn werkcarrière begon in 2009 als begeleidster in de buitenschoolse kinderopvang de Mikado in Hove gecombineerd met werken in Bibiche Mortsel. Na 3 jaar ging ik voltijds werken voor Bibiche en kwam ik ook in de Hoveniertjes terecht.

Eind 2015 was ik klaar voor een nieuw avontuur en nam ik met pijn in het hart afscheid van Bibiche en zocht ik een weg in het onderwijs. Ik kon begin 2016 starten in de Rodenbachschool in Hove en ik help daar mee in de instapklas.

In 2018 is mijn grootste droom uitgekomen en werd ik trotste mama van een geweldige dochter June.

In 2019 bewandelde ik toevallig het pad van Bibiche opnieuw en kwam ik in Tribiche terecht. Ik vul het team voornamelijk op vrijdag aan, maar spring regelmatig eens in voor mijn collega’s.

Er zijn verschillende redenen waarom ik met veel plezier in de opvang en de kleuterklas werk.

Ik vind het fijn om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat ze de liefde en aandacht krijgen die zij nodig hebben. Ik word gelukkig van de glimlach op hun gezicht en de knuffels die we van hen krijgen, want de liefde van een kind is onbetaalbaar.

Buiten het werk geniet ik ten volle van mijn gezinnetje en spendeer ik graag tijd met familie en vriendinnen.

Ik ben een bezige bij en heb graag alles tot in de puntjes in orde maar nadat ik mama werd heb ik geleerd om de touwtjes wat losser te laten en wat meer te genieten en te ontspannen.

Tot ziens in Tribiche!

Shelley

Shelley

Kinderbegeleidster